Menú
0 Àrea client

Quin és el tipus raspall ideal pels meus cabells?

En el mercat i hi han molts tipus de raspalls, però no tots serveixen per a tots els tipus de cabells.

Per exemple, el Tangle Teezer és ideal per cabells prims i trencadissos, ja que aquest tipus de raspall aporta molt volum i brillo.

Els raspalls fets amb “Cerdas de Jabali” són perfectes pels cabells molt gruixuts i encrespats, perquè ajuden a no tenir electricitat estàtica i fan que els cabells es mantinguin nets durant més temps, ja que també són ideals per cabells amb excés de greix.

La pinta de pues sempre la recomanem pels cabells molt arrissats o afro, fa que els rissos es mantingui perfecte i sense encrespament.

Per últim el raspall Glide de GHD és la novetat en raspalls ceràmics, és un passada perquè permet adaptar-se a les necessitats de cada una. Per exemple si tens els cabells ondulats, els potencia o si vols els cabells llisos, t’ajuda a aconseguir un llis molt natural.

Perquè un raspall pugui fer bé la seva funció hem de tenir en compte que s’hauria de rentar un cop per setmana amb aigua i sabó i treure els cabells amb una pinta de pua. Pels raspalls elèctrics és molt important, no mullar-los.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop