Menú
0 Àrea client

Quin color afavoreix més les rosses i les morenes?

No entrarem en les típiques batalletes de rosses versus morenes perquè a Carol Bruguera ens agraden totes! Però el que sí que farem és donar alguns consells de quin color de roba us afavoreix més segons el to de la vostra melena. Així que… Preneu nota!

Per les rosses... Colors intensos com el granat, el taronja o els colors terra us faran ressaltar els matisos de la vostra melena i causar sensació per allà on passeu. També podeu optar pel rosa pal o el blau si porteu reflexos més clars.
Però si el que voleu és fer més dolça la vostra fisonomia, heu d’escollir peces de roba de colors camel. Aquesta tonalitat us aportarà calidesa, sobretot si sou rosses amb el cabell clar.

Per les morenes… Un gran aliat per ressaltar entre la multitud és jugar amb els contrastos. És per això que us afavoriran colors més clars com els platejats o els crema.
També us aniran a favor els colors llampants com el rosa fort, el blau i els estampats de lleopard. Aposteu també pels verds foscos, sobretot si teniu algun reflex clar.
I no us oblideu de lluir jerseis o vestits vermells: és el color número 1 per les morenes ja que realça i fa més lluminosos els castanys naturals.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop