Menú
0 Àrea client

Què puc menjar perquè em creixin els cabells més ràpid?

Menjar de forma saludable és molt recomanable per tenir un cabell sa i bonic, però a més consumir certs aliments et pot ajudar a que els cabells creixin més ràpid, a continuació els comentem:

. Peix blau: conté omega 3 i vitamina D, elements que fa augmentar l’activitat de certes proteïnes que provoquen que els cabells creixin més ràpid

. Ous: són una bona font de boitina, un mineral que ajuda a estimular el creixement dels cabells. També contenen L-lisina, la vitamina D i altres minerals que potencien el creixement dels cabells.

. Nous del brasil: són rics amb seleni, i just aquest mineral està totalment involucrat en la fase inicial del creixement dels cabells. El recomanable és prendre un màxim de 4 nous del brasil al dia, ja que consumir-ne en massa quantitat pot ser perjudicial, causant un cabell trencadís i fent que caigui.

En general els aliments que contenen una bona quantitat de vitamina D t’ajudaran a que els cabells et creixin més ràpid, aquest element el pots trobar als cereals, el suc de taronja, el iogurt, la margarina, el peix blau, el fetge i el formatge. També els aliments que contenen l’aminoàcid L-lisina poden ajudar-te a fer créixer els teus cabells més ràpid i que tinguin més volum. La L-lisina la pots trobar a la carn, els ous, els llegums, les nous i les algues.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop