Menú
0 Àrea client

Què necessites per obrir una perruqueria?

A Carol Bruguera volem seguir creixent i ampliar el nombre de salons que tenim al territori, tant si ets un perruquer@ i vols obrir una perruqueria, com si tens un saló i vols reenfocar el teu negoci, aquesta proposta et pot interessar.

Estem en un moment complicat on molts negocis de perruqueria han hagut de tancar perquè no han pogut superar la crisi del covid19, nosaltres n’hem sortit reforçats, vàrem ser els primers a obrir amb totes les mesures de seguretat necessàries perquè comptem amb una assessoria eficient i àgil que ens permet respondre amb contundència enfront de qualsevol escenari inesperat.

A més amb les nostres campanyes 360º et portem els clients a la porta del saló, per això som una de les franquícies més rendibles del sector. I fem fàcil el que és complicat amb el programa d’administració propi, que t’estalviarà moltes hores de gestió.

També tenim molt en compte la part artística de l’ofici, creant col.leccions que arriben a tot el món, i sempre estem intentant millorar la vida del nostre equip, una bona organització interna ens ha permès que el nostre equip pugui cobrar més, treballar menys i sentir-se més valorat i realitzat.

Amb nosaltres tindràs el saló que sempre has desitjat al teu gust, tindràs la possibilitat de formar a altres professionals i podràs treballar amb les millors marques del sector.

Et podríem donar molta més informació, però perquè no fem un cafè junts i en parlem apassionadament?

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop