Menú
0 Àrea client

Què és millor a l’hora de rentar-se els cabells aigua freda o calenta?

Doncs sembla ser que ens hem de decantar per l’aigua tèbia tirant a freda per un millor equilibri del pH del cuir cabellut i per aconseguir una fibra capil·lar brillant i resistent.

A continuació us destaquem alguns dels inconvenients de l’aigua calenta:

El fet de rentar-nos amb aigua calenta per aconseguir un rentat més en profunditat del cuir cabellut i eliminar millor el greix, descamació, restes de productes, residus, etc… si ho fem amb aigua calenta ens podem trobar amb un excés de greix ja que podríem estar estimulant amb l’escalfor les glàndula sebàcies. Amb la descamació estem fent més sensible el cuir cabellut donant pas a una deshidratació i sensació d’irritació i cuir cabellut més sensible.

En temes de caiguda també és molt important la temperatura de l’aigua ja que per activar el regat sanguini millor l’aigua freda.

Per treure els residus restants ho farem amb un xampú adequat a les necessitats de cada persona. Els acondicionadors i mascaretes també faran un millor efecte al aplicar-ho amb la cutícula no excessivament oberta, fent millor la seva finalitat d’hidratació i nutrició.

Referent al cabell o fibra capil·lar amb l’aigua calenta obrirem massa la cutícula i pot fer malbé el còrtex ( capa mes interna del cabell ) fent que es trenquin els cabells amb mes facilitat.

També afecta els cabells amb coloracions o queratines, ja que al obrir la cutícula rentat rere rentat el cabell deixa anar el que té al seu interior fent que el brillo i el reflexa o tonalitat del cabell es perdi abans. Amb les queratines també trobarem que pot alterar la seva durabilitat.

En resum la millor opció es l’aigua tèbia a freda, aconseguint millorar la salut del cuir cabellut i una fibra capil·lar brillant i resistent 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop