Menú
0 Àrea client

Primers auxilis pels cabells després del confinament

A poc a poc anirem tornant a la rutina, i això voldrà dir que ja podrem obrir els nostres salons i per fi tornar a rebre les vostres visites, quines ganes!

Després de tants dies a casa segurament els cabells no estaran en les millors condicions, avui us expliquem quins són els primers auxilis als cabells després del confinament.

És probable que aquests dies ens haguem quedat sense algun dels productes que acostumem a fer servir dins de la nostra rutina capil·lar, per tant que hagem aprofitat per acabar productes que teníem a casa oblidats, això és genial perquè haurem fet net als armaris del lavabo però també és possible que notem alguna mancança respecte al producte que acostumàvem a fer servir. O bé que hagem saturat el cabell en algun aspecte.

Per tant és important fer un bon diagnòstic del cabell, ja que possiblement, a part de canvis als productes també hagi canviat la nostra rutina, com ara, utilitzar menys les eines de calor. És important actualitzar els productes que respondran millor a les necessitats actuals, potser algú que aquests dies ha treballat perquè nosaltres puguem estar a casa, ha hagut d’incrementar les rentades o utilitzar productes més agressius i ara presenti algun desequilibri al cuir cabellut, o l’ús de gorres o còfies i els cabells sempre lligats provoqui una fibra capil·lar més sensibilitzada…

Un cop diagnosticat l’estat dels cabells, possiblement cal fer algun tractament més específic, com una higiene profunda del cuir cabellut, una exfoliació o una reconstrucció més intensiva.

També hem de pensar que els cabells són de les primeres coses que reben quan hi ha un pic d’estrès, com pot ser una situació com la que estem vivint, per tant, és important mimar-los.. A més està demostrat que quan ens veiem bé, l’estat d’ànim millora i això en aquests dies és importantíssim.

I per últim el tall, seria recomanable fer una repassada de puntes i tornar a donar forma, en el cas dels curts, per tornar a lluir un pentinat perfecte.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop