Menú
0 Àrea client

Perquè no recomanem els tints vegetals?

Alguna vegada ens heu fet arribar aquesta pregunta a través de les xarxes socials i avui ens hem decidit a explicar-vos una mica més perquè no recomanem els tints vegetals.

Bàsicament és per un tema químic, que siguin naturals no vol dir que siguin bons pel cabell, la henna al igual que la llimona o el vinagre, fa malbé els ponts cistínics que són els que donen consistència al cabell. El ponts cístinics són un esquelet format per un ponts distribuïts com una mena d’escala de cargol, aquests tipus de coloració, a més de canviar la pigmentació del cabell, la qual cosa és el què es busca, també trenca aquests ponts, i llavors el cabell a nivell intern es debilita.

Per això la gran majoria de melenes que han estat tractats amb tints vegetals tenen molts més cabells trencats i puntes que surten ja des de curts a mitjos, o algunes no arriben ni a aconseguir la llargada que voldrien, o acaben amb 4 pèls.

Segons la força del tint en concret i del temps d’exposició es pot debilitar tant, fins al punt de què el cabell en moll és com un xiclet, s’estira i arronsa, i cal tractar-lo amb molt de tacte.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop