Menú
0 Àrea client

Per qui és adient el tractament de queratina?

La queratina va dirigida a tot tipus de persones però és un tractament molt adequat per cabells encrespats o frisats, ja que s’aconsegueix un cabell més sedós, més brillant i amb una textura i moviment natural. La queratina facilita l’assecat a casa, amb menys cansament de braços i a més us permet guanyar temps per poder-lo dedicar a altres coses personals.

També és un tractament molt adient per persones amb cabell arrissat perquè ajuda a treure l’encrespament i facilita l’estirament del cabell en cas que us el vulgueu estirar, simplement aplicant la calor del assecador. És una inversió de temps i felicitat personal per uns mesos, ja que és com tenir sempre el cabell com quan sortiu de la pelu.

A més abans de l’estiu és molt recomanable fer-se un tractament de queratina perquè tant el sol com l’aigua de la piscina i del mar castiga molt el cabell. Això no vol dir que haguem de deixar de posar-nos els nostres protectors de sol i cremes que ens donaran la nutrició i que impedeixen que el cabell ens quedi aspre.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop