Menú
0 Àrea client

Els talls de la temporada per homes

Ara que arriba el bon temps, la calor i les vacances, segurament estàs pensant quin serà el teu pentinat per aquest estiu. Doncs segueix llegint perquè a continuació t’expliquem els pentinats masculins més de moda:

• Des de fa ja uns anys el Tupé estil anys 50 i 80 és un estil que va venir per quedar-se com a pentinat de referència, i aquesta temporada el continuarem veient, amb molta llargada i molt volum a la part superior, i els laterals dependrà de la morfologia de cada home, que serà més llarg o més curt, depenent de cadascú.
• Els serrells curts amb laterals degradats, també seran tendència, els pots pentinar lleugerament cap al lateral o el centre.
• Un altre estil de tendència és el serrell curt despentinat i aixecat, aquest és per crear un look més natural i relaxat, no tan pentinat i formal, ideal per tot tipus de cabells.
• Si tens els cabells molt prims, el tall a tisores és ideal per tu, així es creen textures i podràs jugar amb la densitat, donant més volum i cos al cabell.
• Els escalats o capes, són perfectes per cabells llargs o mig ondulats, ja que es crea un estil molt natural i amb moviment.
• L’estil Afro és un estil que entra amb molta força. És un tall molt curt dels laterals i a la part alta molt arrissat, amb molt de volum i rodó, recorda els estils afroamericans dels anys 60 i 70.
Pels més joves, el Quiff és el tall de moda. Aquest consisteix amb els laterals molt curts i la part superior molt llarga. O l’Spike, la clàssica cresta molt texturitzada i definida. El tall Mohican és també una cresta però amb la part central més curta i definida.
• Per últim el tall Casual, un tall amb una mida mitjana de cabells ondulats, molt informal, despentinat i juvenil, és perfecte per nois més despreocupats.

Mira quantes opcions tens! 😉 Si no saps per quina decantar-te, vine a qualsevol dels nostres salons, t’escoltarem i et farem diferents propostes.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop