Menú
0 Àrea client

Pentinats còmodes per casa

Aquests dies estan sent complicats i les nostres rutines han canviat dràsticament, tot i això nosaltres pensem que tot i no poder moure’ns de casa és important que quan ens mirem al mirall ens veiem guapes. A més aquests dies podem aprofitar per provar pentinats fàcils i diferents, és una bona manera de passar una estona divertida i per què no, distreure als més petits de la casa.

El rei d’aquests dies és amb diferència el monyo, però ull, podem fer-li un gir deixant algun ble de cabells a davant per fer una trena que després ajuntem amb l’ajuda d’una agulla o clip per donar-li un toc més bohemi. O inclús fer una cua ben alta i amb tota la cabellera fer una trena, enrotllar-la sobre si mateixa, i ja li donem un toc diferent.

L’altre aliat en aquests dies poden ser els mocadors, ja sigui per enretirar el cabell de la cara com si fos una diadema, per decorar les nostres cues o monyos, o per tapar la goma al final d’una trena.

Si volem jugar amb la textura del nostres cabells, també podem dividir el cap en diverses seccions (no cal que siguin perfectes) i fer petites trenes, posar un xic de laca, portar-les una estona i aconseguirem un volum espectacular.

En el cas de portar una mida més curta podem decantar-nos per semi recollits que poden ser tan fàcils com fer una cua i recargolar-la sobre si mateixa formant un monyo petit, o bé passar el cabell sobrant de la cueta pel forat que queda entre els dos blens formant dos cordons a cada banda.

Cal pensar que tot això que us hem dit, són algunes idees i que es poden combinar entre elles, perquè no una cua amb molt de volum després de modificar la textura del nostre cabell? O un monyo amb un mocador fent de diadema? Podem substituir els mocadors per alguna cinta, o una combinació de gomes de diferents colors o textures…

També pot ser un bon moment per provar de treure suc a les vostres eines de calor oblidades al calaix.

Com veieu, les possibilitats són infinites, la vostra imaginació és el límit!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop