Menú
0 Àrea client

Parlem de tendències al Tot és possible

De tant en tant ens conviden al programa de radio de Rac1, el Tot és possible, per parlar de tendències d’estiu. En aquesta ocasió ens van representar en Marc Carol i la Lucia Benito.

A més de parlar de les tendències d’estiu, també vàrem comentar la famosa cresta d’en Neymar i de com cuidar el cabell a l’estiu. Bàsicament vàrem recomanar utilitzar xampús no agressius, acondicionadors i mascarets durant l’any, i durant l’estiu incrementar la cura del cabells amb protectors. Actualment els podeu trobar en molts formats, des de esprai, espuma, crema o gel.

Pel que fa a tendències d’estiu femenines vàrem destacar les mitges melenes rectes despentinades, molt còmodes per l’època més calorosa del any, els cabells ondulats, els recollits romàntics i els cabells molt curts per sota l’orella, tipus afrancesat.

En color la tendència és clara, venen les metxes difuminades i els tons coures, vermells o taronja.

Encara que a l’estiu el maquillatge no es porta tant, destacaríem els llavis taronges, rosa xiclet o tons neons, una mica com la roba.

Pel que fa els homes, la tendència més destacada son les barbes, que inclús ja tenen denominacions pròpies per caracteritzar-les: les barbes nàufrag, les barbes de mariner, les barbes bohèmies, les barbes d’executiu i les barbes d’ós.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop