Menú
0 Àrea client

Parlem de tendències al Tot és possible de Rac1

Ja ha començat l’estiu i com cada inici de temporada hem visitat el programa radiofònic Tot és possible de Rac1 per parlar de les últimes tendències en perruqueria amb l’Elisenda Camps.

Hem començat parlant de les tendències pels homes. Els hair tatoos o dibuixos als cabells es segueixen portant molt. Ara amb la calor els homes demanen molt els talls de barberia, molt polits i amb contorns afinats, però de cara a la tardor vindran els cabells més llargs, les melenetes. De moment es segueixen tallant curts i amb tocs de color a la part de dalt. En color es porten les reflexes tipus „babylight“ com els de les noies, és a dir uns reflexes molt suaus, i normalment amb tons mel i torrats, sempre molt orgànics. També hi ha l’altre extrem, un hair tatoo amb alguna punta blanca o d’algun color més extremat.

Tot i que les barbes es seguiran portant la tendència que arriba amb força són els bigotis. Progressivament, dins del proper any o dos s’aniran veient cada vegada més, ja que es tracta d’una tendència global. Es portaran de tot tipus, mostatxo, curtet, dalinià,…

Pel què fa a les dones, en coloració es porten molt les balayage: combinacions de daurat i ros, coure i ros, vermell i coure, també roses amb puntes blanques, o bé colors fantasia com roses, vermells o blaus. També es tornen a portar rossos desgastats, com el ros nòrdic (blanc molt pur), però deixant les arrels fosques almenys uns 3 o 4 centímetres. I els colors fantasia, però no tant pujats. Els monocromàtics no es porten, potser algun castany molt natural, però tot i així millor amb les puntes una mica més degradades.

Quan a textures, la queratina ha passat a ser un servei més, ja que facilita molt el pentinat. I en pentinats els recollits van en augment, ara es porten amb textures més despentinades, molt orgànics i naturals. Les trenes són molta tendència i n’hi ha de molts tipus i textures: trenes d’espiga, en diagonal, arrelades, romàntiques,… i com a complements dels recollits són ideals tot tipus de motius florals i corones.

 Si en voleu saber tots els detalls podeu escoltar el programa sencer clicant aquí. 😉

 

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop