Menú
0 Àrea client

Omplir la primavera de color té premi

Els nens desborden energia, atreviment i creativitat. Però, per això mateix, el confinament els està suposant un esforç enorme de comprensió i adaptabilitat. Estan sent petits herois i mereixen un premi.

A fi d’oferir-los una mica de diversió, i de donar-vos un cop de mà a vosaltres (pares, avis, tiets, germans grans…), us proposem descarregar a la web aquestes làmines tan primaverals per posar-hi color i fer així que els petits passin una bona estona.

Però atenció, perquè, a més, com que ens estaran omplint els dies de color, optaran a un gran premi, 50€ en un pack regal de serveis de perruqueria per nen@s. Per participar-hi, només ens heu d’enviar una foto o escàner de les làmines pintades a info@carolbruguera.com. Entre tots els que ens ho envieu abans del 30 de maig participareu en el sorteig d’aquest magnífic regal.

També us volem recordar que a la nostra web tenim un espai exclusiu per nens on podeu descarregar-vos quaderns amb activitats i podeu fer servir el CB paint, una aplicació per a pintar online divertits personatges.

Tots junts, grans i petits, omplirem de color el confinament!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop