Menú
0 Àrea client

Novetats en coloració temporal!

Una molt bona opció per canviar temporalment el color del cabell és el maquillatge per cabells de coloració temporal, amb una durabilitat de 2 a 7 rentades , depenent de la tècnica i l’aplicació.

Aquest maquillatge marxa progressivament amb les rentades, però si el volem eliminar de cop podem utilitzar un tipus de sèrums específics.

Aquest tipus de producte és de molt fàcil aplicació, compte amb un pràctic capçal d’esponja, i el podrem aplicar a casa o al saló, no taca la roba i un cop sec no taca la pell.

S’aconsella aplicar-lo amb guants sobre els cabells nets, secs i lliures de productes com poden ser : ceres, fixadors, sèrums… evitant el contacte amb la pell durant la seva aplicació.
Per una fixació mes resistent recomanem fer servir escalfor, tot i que no es necessari ja que es un producte de ràpid assecat.

Amb la coloració temporal podem aconseguir diferents efectes i tècniques com ressaltar un trenat efecte californianes o reflexes.

Als nostres salons disposem de 5 tonalitats d’efecte color multidimensionals i tornassolats, molt divertits per jugar amb el to dels cabells.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop