Menú
0 Àrea client

Noves tendències en color

Començar un any sempre és un bon moment per plantejar-se nous objectius, reptes, i fins i tot un canvi de look. I aquí és on entrem nosaltres, des de fa molts anys som especialistes en coloració natural i ens fa molta il.lusió explicar-vos les tendències en tons naturals pel cabell per aquest 2024.

. Bronde: una bona forma de il.luminar els cabells sense anar a parar a uns cabells massa rossos i decolorats. És una barreja entre tons marrons i rossos que aporta textures i contrastos als cabells.

. Castany: un gran canvi que significa tornar als orígens de moltes de vosaltres, els tons marrons. Actualment, es porten els tons castanys naturals amb subtils tons daurats, però fugint dels tons oxidats que tant s’havien fet.

. Coure: un to molt chic per dones amb pells blanques i amb pigues, es tracte de tons castanys il·luminats amb reflexos coure molt naturals, que aporten lluminositat a la melena.

. Castanys amb la part davantera il.luminada: és una coloració perfecta per les que no teniu temps de fer manteniment al color, però voleu donar lluminositat als vostres cabells. Es tracte de treballar el frontal amb tons mel o avellana amb alguna punta desgastada.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop