Menú
0 Àrea client

Noves sessions de Tupper look

Després de l’èxit d’assistència a les xerrades gratuïtes sobre tendències i assessoria d’imatge als nostres salons de perruqueria, aquesta temporada hem planificat noves sessions dels tupper looks.

Durant el mes de setembre vam veure les tendències més destacades en vestuari i complements com les botes leggins, els abrics cocoon, el pèl, el patchwork, les bombers deluxe… A més de visualitzar com cada complement o cada peça de roba ens ajuda a esculpir la figura, i vam aprendre a combinar-ho de manera adequada segons cada silueta.

Ara a l’octubre, estem fent diferents sessions de tupper looks sobre maquillatge per informar-vos sobre les tendències del moment. Veiem com cada ull necessita un delineat diferent, cada coloret una forma adequada per cada tipus de rostre, etc. Cat eyes, color libs, maquillatge minimal… són algunes de les tendències que estem tractant.

De cara al novembre començarem amb el tupper look de protocol a la taula, que creiem que pot ser un bon moment per aprendre a muntar una taula de somni, ja que s’acosta el Nadal. Bàsicament parlarem de com crear centres de taula, com col.locar els coberts, com rebre els invitats i on assentar-los, entre d’altres.

Apunteu-vos ja al pròxim tupper look del vostre saló de perruqueria! Podeu veure les diferents sessions en aquest link.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop