Menú
0 Àrea client

Love Victims, a la sala Razzmatazz de Barcelona

A Carol Bruguera vam presentar el nostre nou espectacle de perruqueria, Love Victims, el passat dilluns 14 de juny a la sala Razzmatazz. Més de 800 perruquers vinguts d’arreu del país van assistir a l’espectacle, que vam organitzar per encàrrec de la firma Revlon Professional.

Love Victims, que té com a leitmotiv el concepte de l’amor, va reunir més de vint persones a l’escenari, entre perruquers i ballarins. Amb un to lúdic i festiu i una estètica colorista i marcadament contemporània, l’espectacle va convèncer els assistents i va estar a l’altura de les expectatives generades pel nostre anterior espectacle, Burlesque, que vam estrenar també a Barcelona el juny del 2009.

Revlon Professional ens va escollir un any més per considerar-nos una empresa de perruqueria capdavantera a nivell nacional, tant pel nostre treball diari als 18 salons de què disposem arreu de Catalunya com per la nostra aposta per la moda i les noves tendències.

Roberto G. Alonso, el coreògraf i artista responsable de la direcció artística, va combinar la dansa i la perruqueria per crear un autèntic divertimento visual. Les demostracions de pentinats dels nostres professionals dels diferents salons Carol Bruguera van alternar-se a l’escenari amb coreografies i performances, en un espectacle ple de ritme, moda i humor.

_
Video d’espectacle complert

Love Victims by Carol Bruguera – Full Show from Carol Bruguera on Vimeo.

_
Veure Making of

Love Victims by Carol Bruguera – Making of from CB Love Victims on Vimeo.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop