Menú
0 Àrea client

L’estiu és per provar coses noves, Tot és possible de Rac1

La setmana passada vàrem estar al programa de radio Tot és possible de Rac1 com ja ve essent habitual quan comença l’estiu, per parlar de les noves tendències de la temporada i ens agradaria fer-vos en un petit resum perquè estigueu a la última.

DONES

Com la col.lecció d’avantguarda Color que hem presentat per aquest estiu, la tendència més potent per dones són els colors vius pel cabell. Aquesta és una tendència que s’adapta a tothom, ja que no cal tenyir-se tot el cap, sinó que es pot fer només algunes zones. Els colors d’aquest estiu seran el pantone Rosa Quartz, el Peach Echo i el blau Serenity.

Una altre tendència potent per aquest estiu són els undercut tattoos, aquest tipus de tall consisteix en rapar-se la nuca en una cabellera llarga i fer-hi un dibuix, per tal d’ensenyar-lo només quan es porta cua.

Durant la conversa també van sortir els pentinats que es porten pels casaments, aquest any bàsicament són cues, recollits amb cintes, trenes d’espiga i monyos baixos.

HOMES

La tendència més potent pels homes són els bigotis, encara que al carrer encara veiem barbes, és una tendència que va a la baixa i que va deixant pas als bigotis. Els bigotis més populars per aquest estiu són els bigotis tipus Clark Gable i els bigotis “moteros”.

TRACTAMENTS

Com cada estiu vàrem recordar la importància d’utilitzar protector solar pels cabells, a més de parlar del “botox” capil.lar que és un tractament molt útil per donar cos al cabell o per suavitzar-lo. L’efecte dura menys que la Queratina i no allisa.

MAQUILLATGE

Per finalitzar la xerrada vàrem comentar els colors del estiu en maquillatge i ungles, que en aquest cas són els tres mateixos que pel cabell que hem comentat en un inici. Els llavis de més tendència aquest estiu són els de color préssec i per la nit vermell. I en ulls, el color que despunta són els tons blaus amb pestanyes extra llargues.

Amb tots aquests consells ja podeu passar un estiu a la moda 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop