Menú
0 Àrea client

Les últimes tendències al Tot és possible de Rac1

Si no ens vàreu poder sentir el passat dimecres al programa de radio de l’Elisenda Camps, el tot és possible de Rac1, avui us en fem un petit resum. Els nostres representants en aquest cas van ser en Marc i en Jacint Carol.

En primer lloc vàrem parlar de com protegir el cabell a l’estiu que per les agressions externes, com poden ser els agents químics de la piscina, el sol, el vent i el fet de rentar-se el cabell més sovint, es degrada.

Com a recomanacions vàrem comentar el fet de passar abans de l’estiu per la perruqueria, per fer-se amb productes específics per l’estiu i valorar fer-se un tractament de reparació.

Alguns trucs per protegir el cabell durant l’estiu seria rentar-se el cabell amb aigua freda perquè queda més brillant, fer servir eines de fusta o pues naturals, no enganxar el assecador el cabell ni posar-lo a temperatura màxima i utilitzar mascaretes i protectors.

També vàrem tenir temps de repassar algunes de les tendències del moment, com les trenes que hem impulsat a través de la col.lecció Trenesis, els colors llampants que estem promocionant amb la campanya Neon Hair i per homes l’estil mullet, curt de dalt i llarg de darrera.

Podeu recuperar el podcast aquí.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop