Menú
0 Àrea client

Les tendències de bellesa del 2015… o del futur

Pelicura, extensions de cella, cremes per combatre arrugues 2.0… Les tendències de bellesa del 2015 semblen sortides del futur. Així les recullen a la revista Glamour:

Extensions de cella. Es porten les celles grans i una manera d’aconseguir-les és amb aquest mètode en què els pèls s’enganxen a la pell un a un. Dura uns 15 dies.
Adéu, Nail Art. Si les celles s’engrandeixen, les ungles es tornen més discretes. Queden enrere les incrustacions, relleus i explosió de colors del Nail Art.
Arrugues 2.0. Apareixen productes per combatre les arrugues que poden sortir al coll de tant acotar el cap per mirar els telèfons mòbils.
Cua baixa i sense serrell. Aquest serà l’any de les cues de cavall, un look fàcil de crear i que deixa veure bé el maquillatge.
Noves textures en cosmètics. Maquillatges híbrids perquè penetrin més bé la pell i tinguin més efecte o més d’un ús.
Il.luminades. Així arriben les cares d’aquest any, amb maquillatge natural y reflex de la llum. L’efecte s’aconsegueix ja en la crema hidratant i la prebase.
Pelicura. La manicura ha inspirat aquest tractament pels cabells en què unes pólvores al condicionador fan que els actius penetrin més bé als cabells i s’estimuli la circulació sanguina del cuir cabellut.
Cosmètics galàctics. Algunes marques d’alta cosmètica llançaran una col•lecció de maquillatge limitada i exclusiva que s’inspira en l’era espacial.
Notox. Primer va ser el No Botox, una reacció en contra els desastres estètics d’aquests productes. Ara arriba el Notox, tractaments de cabina no invasius i sense injeccions. Efecte botox però sense les seves conseqüències dolentes.
Tecnologia per perdre pes. El BitBite és un dispositiu que es posa a l’orella, tipus auriculars, i mesura el que menges, com ho mastegues, et dóna consells en temps real…

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop