Menú
0 Àrea client

Les noves metxes: balayage, californianes, babylights, i moltes més

Avui dia hi ha un ventall molt ampli de metxes i ens hem proposat fer-vos-les arribat totes, perquè quan us plantegeu fer-vos color sapigueu totes les opcions que teniu.

Comencem per les Californianes que ja fan uns anyets que estan en tendència, van ser les primeres metxes diferents al que es feia normalment. Amb aquest tipus de metxes l’arrel, verge o tenyida, és molt més fosca i les puntes són de colors més clars, poden ser marronosos, rossos platins o colors de fantasia.

Després van arribar les Babylights, per noies més discretes o molt joves que volien un toc de color però molt natural que s’aconsegueix amb metxes molt primes.

Des de fa un parell d’anys van arribar les metxes Balayage , són similars a les metxes californianes, però no nomes de la punta sinó que es puja més cap a mitjos, amb la punta ben rossa però amb algun reflexa que ve de la part de d’alt i dona un toc més natural, així queda més integrat.

Les metxes de tendència ara són les shatush, que són una barreja de les diferents tècnica que han anat sortint aquests últims anys: Californianes amb Babylihts, amb aquestes metxes es busca un acabat més natural i que no hi hagi tan contrast entre els color.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop