Menú
0 Àrea client

Les nostres mesures de seguretat: ecològiques i sostenibles

Si vam ser els primers a obrir, és perquè durant el confinament vàrem estar treballant molt per adequar els nostres locals i processos a la nova situació, això ens va permetre poder reprendre l’activitat molt ràpid amb el màxim de seguretat possible.

Després d’assegurar-nos, per mitjà d’enquestes de satisfacció, que estàvem en la bona direcció, hem continuat apostant per unir aquestes mesures de seguretat amb un dels nostres valors primordials: la sostenibilitat. Algunes mesures que van en aquesta direcció i que ja havíem aplicat abans del covid-19 són:

. Tiquet online
. Reducció del plàstic en els nostres salons o la utilització de paper FSC (provinent de boscos explotats de manera sostenible)

Però, ara, hem hagut d’anar més enllà. Aquestes són algunes de les novetats que hem incorporat al nostre protocol:

. Carta.cat: A partir d’ara i gràcies a Carta.cat, la nostra carta de serveis és digital. Podeu accedir-hi a través d’un codi QR, evitant que la carta passi per diverses mans.
. Més roba, menys plàstic: Hem triplicat la quantitat de roba per a poder atendre de forma impecable a cada client@, amb més bates, uniformes i tovalloles, impedint així fer créixer el possible consum de plàstic o paper.
. Revistes i wifi: Als nostres salons teniu servei de wifi gratuït per distreure-us com vulgueu. I fins i tot, podeu demanar que us enviem al mòbil les revistes en format pdf!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop