Menú
0 Àrea client

L’assecador ideal

Actualment al mercat existeixen molts tipus de assecadors, per això avui us volíem parlar de les característiques en que heu de fixar-vos a l’hora de comparar un assecador.

Comencem per la potència (W), aquí la quantitat de Watts és proporcional a la calor que emetrà, així que un assecador de 2.000W produirà més calor i assecarà més ràpid que un de 1.200W. Però si teniu el cabell fi, us recomanem l’ús d’un assecador de menys potència.

Control de temperatura variable: La calor necessària per assecar un cabell moll no és la mateixa que per assecar un cabell humit, així que és molt important que l’assecador tingui aquesta opció per adaptar-se a les circumstàncies.

Accessoris: Com les necessitats del cabell estirat no són les mateixes que les del cabell arrissat, ni les del cabell fi les mateixes que les del cabell gruixut, és un altre aspecte a tenir en compte. Per exemple si pretenem poder estirar el cabell amb el assecador necessitarem una boquilla, que serveix per enfocar l’aire a una zona especifica del cabell. Si en canvi, volem donar-li volum, necessitarem un difusor.

Pes, no és un detall menor, ja que passar-se 10 minuts intentant assecar-se el cabell amb els braços en alt carregant un assecador que pesa un quilo pot ser una tortura. En aquest cas l’ideal serien uns 400 gr.

També recomanar-vos l’opció del botó d’aire fred, ja que la calor obre la cutícula del cabell, i es recomanable acabar-lo de eixugar amb aire fred per fixar el pentinat i segellar el cabell.

Per últim destacar la novetat dels assecadors iònics, que ajuden a contrarestar l’electricitat estàtica a través de l’emissió de ions, suavitzant el cabell.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop