Menú
0 Àrea client

La planxa de cabells: com utilitzar-la

Sovint quan ens planxem els cabells volem anar de pressa i obtenir els millors resultats. Això pot provocar que cometem alguns errors que perjudiquen els nostres cabells. A continuació us proposem alguns consells per utilitzar la planxa de manera eficaç:

  • Escollir bé la planxa que comprem. Generalment els estilistes recomanen les de titani, que dónen bons resultats. Tenen una calor molt estable, s’escalfen depressa i transmeten l’escalfor més ràpidament al cabell, de manera que no cal passar-la tantes vegades i no el malmetem tant.
  • Saber per a què l’utilitzarem, per tal d’escollir l’amplada adient: si tens molt de cabell i només vols allisar-lo el més aconsellable és una planxa ampla per estalviar temps i obtenir bons resultats. Si a més vols aconseguir ondes, millor una planxa d’amplada estàndar.
  • No abusar de la planxa, no utilitzar-la cada vegada que ens rentem el cap. L’assecador és molt menys perjudicial, perquè l’aire no és tan calent i a més no està en contacte directe amb els cabells.
  • Utilitzar un protector de la calor abans de la planxa, sobretot si portem tint o metxes, perquè el cabell està més sec.
  • Escollir bé la temperatura de la planxa. Generalment permeten escollir entre els 160 i 230ºC. Els 160º són per cabells fins, tenyits o danyats. 180º per a cabells sans i sense color. A partir de 180º són temperatures per a cabells gruixuts, rebels i sans.
  • Evitar utilitzar la planxa amb el cabell moll. En el cas de les planxes de ceràmica o de titani cal tenir-lo sec un 80%, i en el cas de les clàssiques, un 100%.
  • Intentar no fer gaires passades de planxa, com menys millor. En aquest punt, com millor sigui la qualitat de la planxa menys vegades l’haurem de passar.
  • Utilitzar productes d’acabat, ja que el resultat serà més polit i no en necessitem gaire, només una petita quantitat aplicada de mitjos a puntes.
Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop