Menú
0 Àrea client

If only for a second

Des de Carol Bruguera us volem mostrar un projecte que aquests dies comença a veure la llum arreu del món i que destaca no només per la seva qualitat, sinó sobretot per la humanitat que hi ha al darrere.

“Saps què trobo més a faltar? La despreocupació”. D’aquesta frase neix el projecte “If only for a second”, que la fundació Mimi Foundation va engegar el juny d’aquest mateix any. Per aquest projecte es va contactar amb 20 persones que pateixen càncer i se’ls va proposar participar en una experiència única; se’ls va asseure amb els ulls tancats amb un grup d’esteticients que els van maquillar i, un cop a punt, se’ls va demanar que orbissin els ulls. Un fotògraf darrere un mirall es va encarregar de captar el segon exacte (que apareix al peu de la imatge) en què aquestes persones oblidaven completament la seva malaltia i tornaven a sentir, encara que fos per uns segons i prou, aquesta desprocupació total que tan enyoraven i que es pot veure dibuixada al seu rostre.

Us animem a que visiteu la pàgina web del projecte on podreu veure més fotografies, un vídeo que documenta el procés i on podreu conèixer més sobre tot el que envolta el projecte.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop