Menú
0 Àrea client

Hidrata el teu cabell després de vacances

El sol, la platja i la piscina fan malbé el cabell, però avui us proposem diverses formes per tornar-lo a hidratar, nodrir i protegir.

Al nostres salons us podem ajudar, per exemple amb el tractament Chemistry que aporta nutrició, lluminositat y retorna el pH natural del cabell. Si heu abusat molt de les planxes o us heu realitzat algun tractament químic com els modelats o estirats, per recuperar la fibra interna del cabell us recomanem un tractament 1, 2, 3, que consisteix en tres passos per obrir la cutícula, penetrar a l’interior del cabell, i segellar-lo amb un suau massatge metxa per metxa.

Si el vostre problema fos l’encrespament, us faríem un tractament amb Queratina, que retorna la brillantor, la suavitat i ajuda a controlar el 95% de l’encrespament.

A casa també podeu fer diversos tractaments per recuperar el vostre cabell després de vacances com podrien ser les mascaretes. Destaquem especialment les de nit, ja que s’apliquen al vespre, es deixen actuar durant la nit i l’endemà simplement s’ha d’aclarir. Els tractaments de protecció tèrmica amb hidratació també són una bona opció pels que feu servir planxes i assecadors, molt pràctics ja que no s’han d’aclarir.

Per últim també ens agradaria comentar-vos l’opció de l’oli d’Argán, que s’aplica una vegada al dia un cop s’ha assecat i s’ha pentinat el cabell, que aporta brillantor al cabell i deixa les puntes més polides i hidratades.

Si teniu algun dubte passeu per qualsevol saló Carol Bruguera i us farem un diagnòstic del cabell i el cuir cabellut gratis!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop