Menú
0 Àrea client

Carol Bruguera guanya el prestigiós premi internacional AIPP, els actuals “Oscars” de la perruqueria

Després d’haver guanyat un Laus amb el joc per a smartphones Hairland, hem estat premiats amb un AIPP Awards, el prestigiós guardó de l’Association Internationale Presse Professionelle Coiffure.

Hem estat guardonats dins la categoria Best Video gràcies al curtmetratge de la col·lecció d’avantguarda Flora (vegeu vídeo), que mostra tres pentinats inspirats en la natura que anaven creixent de les models com si fossin branques o flors. Són uns looks provinents del hairshow Flora, que enguany va omplir el teatre Barts amb més de 600 professionals del sector.

A partir d’aquí, el vídeo es publicarà a The AIPP Hairbest Yearbook 2015-2016 i tindrem l’honor de recollir el guardó ni més ni menys que al Royal Albert Hall de Londres el proper 11 d’octubre. Val a dir que aquest any s’ha batut un nou rècord de participació als premis, fet que fa més rellevant la nostre victòria, en aquesta edició, s’han incrementat en uns 90 participants respecte l’edició anterior, ja que s’hi han presentat 647 col·leccions en format foto o vídeo provinents de 36 països diferents.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop