Menú
0 Àrea client

Fusions inimaginades

Redmer Hoekstra és un artista holandès, nascut el 1982 i graduat a l’Acadèmia d’Art de Zwolle com a artista visual i il·lustrador el 2009.

Dibuixa en ploma sobre paper, creant a partir de les ombres la llum i els espais, amb una tècnica laboriosa i gairebé artesanal. Fusiona éssers i objectes amb una gran imaginació, sense eines digitals i amb gran domini de la tècnica.

“Sempre he estimat l’alienació, l’endormiscament, fantasiejar… de nen tenia tota classe de teories sobre com funcionava el món. A l’acadèmia vaig poder redescobrir això i processar-ho a la meva obra. Em fascina com funcionen les coses i això es pot veure en la meva feina. Obro els aparells i objectes i canvio lliurement el què hi ha a dins. Sovint un tema adquireix un sentit o significat completament diferent… jugo amb la forma, el significat i la funció, mentre emergeix una nova combinació. Sovint estranya, divertida, però sempre amb algun tipus de lògica; un món fantàstic i surrealista.”

“Els aspectes més importants del meu art: ha de ser original; si ja existeix, no vull tornar sobre aquesta idea mai més. Vull sorprendre’m a mi mateix i, si pot ser, que em faci riure. “

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop