Menú
0 Àrea client

Finalistes als internacionals AIPP Awards!

Estem molt contents de compartir amb tots vosaltres que el vídeo de la col.lecció d’avantguarda que us presentem aquesta temporada, Flora, és finalista als AIPP Awards, els premis internacionals de perruqueria de l’Association Internationale Presse Professionelle Coiffure.

Els AIPP Awards constitueixen un dels guardons de fotografia i presentació de col·leccions més prestigiosos del món d’aquesta associació que aplega 60 publicacions de perruqueria. En aquesta ocasió ens han seleccionat com a finalistes per competir a la categoria Best Video gràcies al vídeo de la col·lecció d’avantguarda Flora. Només pel fet de ser finalista, el vídeo dels tres pentinats inspirats en la natura ja es publicarà a The AIPP Hairbest Yearbook 2015-2016. L’entrega del premis serà a l’octubre a Londres.

Cabells més que voluminosos que s’enreden amb plantes, branquillons i flors. Enguany, la inspiració dels pentinats que hi immortalitzem prové del hairshow del mateix nom que va aplegar més de 600 professionals del sector a la sala Barts l’estiu passat.

De moment, us adjuntem el vídeo i les imatges de la col·lecció perquè pugueu fer-hi una ullada.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop