Menú
0 Àrea client

Com evitar la caiguda dels cabells?

Segurament és una pregunta que us soleu fer quan arriba aquest temps, encara que hi ha diferents motius per la caiguda dels cabells. En primer lloc, pot ser causat per falta de transpiració, és a dir, per excés de greix. Això normalment és degut a canvis hormonals, que provoquen els canvis estacionals.

En segon lloc, pot ser una falta de nutrició, és a dir, una alimentació incorrecta que produeix una disminució en el reg sanguini, que bloqueja el flux d’oxigen i nutrients que van cap al fol·licle.

La tercera causa pot ser un enduriment del col·lagen, que provoca un asfíxia del bulb del cabell i que normalment es produeix per estrés i cansament.

Actualment al mercat hi ha diversos productes per frenar la caiguda del cabell, que el que fan és reforçar i reactivar el bulb pilós, fent que el cabell creixi amb més força.

Aquests productes es troben en diferents formats, des de pastilles a pegats, espumes, esprais, ampolles, etc. La diferència principal que hi ha amb els productes farmacèutics és la quantitat d’aminexil que porten. Normalment els productes de perruqueria porten un 5% d’aminexil i els de farmàcia un 1,5%, per això aquesta diferència en el preu.

Si teniu aquest problema, passeu per algun del nostres salons i us aconsellarem quin producte és més adient pel vostre cas.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop