Menú
0 Àrea client

Els millors estirats. Quin és el teu?

Ja heu provat els nostres estirats? Doncs si no és així, i vols uns cabells més llisos, més suaus, més sans, més definits, més brillants…avui us expliquem com aconseguir-ho:

L’estirat bàsic és l’opció més assequible per aconseguir un allisat permanent. A diferència de l’estirat definitiu, els teus cabells necessitaran un tractament posterior. El teu perruquer t’assessorarà sobre els productes específics que caldrà que t’apliquis a casa.

El tractament de queratina és un antiencrespament que deixa els cabells brillants, amb pes, retorna la seva flexibilitat i suavitza la forma. La seva fórmula avançada reestableix i reestructura els cabells, injectant queratina natural a l’interior de la cutícula espatllada. Aquest tractament dura entre 3 i 5 mesos.

I per últim l’estirat definitiu, que és un nou sistema d’estirat indicat per tot tipus de cabells: arrissats, ondulats, encrespats…Aquest allisat definitiu treballa des de l’interior cap a l’exterior, canviant l’estructura interna i aportant una gran quantitat de components vitals per la salut dels cabells.

Així que ja no tens excusa, si vols revitalitzar els teus cabells vine a la teva perruqueria i t’assessorarem el millor per tu.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop