Menú
0 Àrea client

Especial núvies

S’acosta l’època de casaments i amb això es comencen a entreveure les tendències que, aquest any, es lluiran més en aquests dies tan especials. Aquesta temporada els recollits agafen força, i per això us volem parlar de tres de les tendències que es podran veure més:

Fairy Tale: Es caracteritza pel seu estil romàntic, evocador, sensitiu i dolç, i és la tendència principal d’aquesta temporada. Combina ones, trenes, efectes de barrets creats només amb els cabells i, fins i tot, efectes sorprenents com ara simular les cel·les d’un rusc d’abelles o experimentar amb volums i textures innovadores. Tot això confereix a aquest look un punt sofisticat, que se sol atenuar amb maquillatges naturals que deixen entreveure la bellesa interior.

Contemporany Luxe: Aquesta tendència ve marcada per una forta influència arquitectònica que es veu reflexada en un vestuari que llueix línies rectes, assimètriques i que juga amb la superposició de pantalons i faldilles. Les variacions de tons sobre el ros agafen tons més suaus.

Urban Ballet: Combina el minimalisme urbà contemporani amb reminiscències del ballet clàssic. Aquest look transmet lleugeresa, atreviment i llibertat, i revifa la moda de cerimònia tot mantenint elements tradicionals. El maquillatge, seguint la mateixa línia que caracteritza aquesta tendència, aposta per la senzillesa i la naturalitat.

Us deixem un enllaç molt interessant a la col·lecció “Yes, I do” de Revlon, on podreu veure uns quants exemples d’aquestes tendències que hem compartit amb vosaltres.

Com sempre, a Carol Bruguera ens apassiona poder-te oferir el millor servei per a cada ocasió i, especialment, per aquests dies tan especials en què necessites lluir el millor de tu. Per encentar aquesta època tan especial, Barcelona celebra la “Barcelona Bridal Week” del 6 a l’11 de maig del 2014, un festival amb ressò a nivell mundial centrat especialment en la moda pels casaments i, evidentment, Carol Bruguera també hi hem volgut ser. El dia 8 de maig, doncs, serem a Barcelona treballant en les desfilades de moda per aconseguir que les núvies de la passarel·la llueixin el millor look per a una ocasió tan especial com aquesta.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop