Menú
0 Àrea client

Ens sumem al mes de la salut masculina amb un sorteig

Des de fa uns anys intentem, sempre que és possible, sumar-nos a la iniciativa de Movember. Es tracte d’un projecte que va sorgir fa uns anys, el 2003, i que la seva denominació uneix dues paraules moustache (bigoti en anglès) y november (novembre amb anglès). L’objectiu és millorar la salut masculina a través del finançament de projectes de salut masculina i en canviar la forma en què els serveis de salut arriben i recolzen els homes.

Aquest any volem ajudar a donar visibilitat a aquesta iniciativa a través d’un sorteig als canals d’Instagram dels nostres salons. Ens agradaria molt que ens ajudéssiu a donar-li difusió, i per agrair-vos-ho sortegem diferents premis:

1. 1 Mallot ciclista Movember + Lot de productes masculins de la línia GENESIS HOMME de Kérastase amb necesser i tote bag valorat amb 165€
2. 9 Mallots ciclistes Movember

Participar és molt senzill:

1. Segueix l’instagram del teu saló habitual, aquí et deixem el llistat dels salons que hi participen:

Barcelona

Berga

Igualada

La Garriga

Manlleu

Manresa Passeig Pere III

Manresa Ctra. Vic

Torelló

Olot

Ripoll

Vic

2. En el post del sorteig, menciona a alguna persona que pugui estar interessada amb aquesta iniciativa

El sorteig durarà fins al dia 22 de novembre a les 11:59 i els condicions per participar són tenir almenys setze anys i ser resident en una comarca on hi hagi un nostre saló.

Els guanyadors els anunciarem a través de les stories de cada saló i ens posarem en contacte amb tots ells a través d’un missatge privat.

Moltes gràcies per la difusió i molta sort!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop