Menú
0 Àrea client

Els talls de cabells del 2016

El bob, els pentinats per capes, el lob (un bob llarg), els pixies… continuen aquesta temporada. Aquí us en resumim alguns.

. El Bob. Els cabells curts continuen sent tendència el 2016. De mida més o menys fins al pòmul, el look es remunta als anys 20 però segueix transmetent modernitat, sobretot si li deixes una textura natural i ondulada.

. Formes geomètriques. Fixeu-vos en el look de l’actriu Lupita Nyong’o’s. Té forma triangular, volum i textura. Si els vostres cabells són arrissats, espessos i amb textura, aquests tipus de tallats us poden anar a favor.

. Bang. Serrell poblat, arrissat i, aquesta temporada, fins a les celles. El truc perquè aquest estil et quedi bé és no tallar-lo com si fos un bang; el teu estilista te’l tallarà d’una manera que et quedi bé segons el teu tipus de cabells.

. Melena amb capes i textura. Les capes van bé per crear moviment als cabells. També ajuden a afegir volum a la coroneta, cosa que serà ideal per a moltes dones que tenen els cabells fins.

. Lob. Una mica més llarg que el bob, et permet seguir sent moderna i cool però mantenint una mica més de llargada. Proveu-lo per capes i amb les puntes arrodonides i suaus.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop