Menú
0 Àrea client

Els talls de cabell de l’estiu 2023

Amb l’estiu arriben les ganes de canviar el look habitual i provar coses noves, oi? Si tu també ets d’aquestes, a continuació t’expliquem els talls de moda d’aquesta temporada:

. Mitja melena: el tall de la temporada és el french bob o “clavicut” que és una melena a l’altura de les clavícules, de fet d’aquí ve el nom. És una manera de renovar les melenes llargues sense fer un canvi radical i s’adapta a molts estils: cabells llisos, ondulats, amb ratlla al mig o al costat i amb serrell o sense.

. Blunt Bob, es tracte d’un tall de cabell despuntat que aporta textura i moviment. Consisteix en una melena curta que deixa el descobert la nuca. És una opció ideal si tens la cara llarga o els cabells fins.

. Talls a capes: aquesta és la gran tendència d’aquest estiu, i hi ha moltes opcions de moda: el lob, el blunt bob frame cut o el Bang frame cut. La idea és emmarcar el rostre, i que depenent del mateix i del tipus de cabells es fan capes més llargues o més curtes.

. Cabells curts: seguint la tendència de talls a capes, aquesta també s’aplica als cabells curts. La idea és enquadrar el rostre i és perfecte per donar-te un altre aire.

Quin t’agrada més?

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop