Els pentinats de núvia que es portaran aquest any

pentinats casament 2022_1
pentinats casament 2022_2
pentinats casament 2022_3
pentinats casament 2022_4
pentinats casament 2022_7
pentinats casament 2022_6

Després de dos anys sense massa celebracions, aquesta primavera – estiu està previst que el nombre de casaments es multipliqui. I com que sabem que és el cas de moltes de vosaltres que ens llegiu per aquí, us portem un petit resum de les tendències d’aquesta temporada.

. Recollits, semirecollits i cabells solts. La tendència és clara, predomina la naturalitat i la comoditat, amb pentinats informals en tons molt naturals que s’aconsegueixen gràcies a tècniques com les teasylights, moneypiece, melting, babylights o les shadow root. Les trenes amb les seves diferents versions seran un dels semi recollits més destacats, perquè són còmodes i a la vegada molt elegants. Aquesta temporada també es parlarà dels cabells solts, en aquest cas les ondes en totes les seves versions seran les protagonistes.
. Accessoris: aquests elements són perfectes per donar un toc únic als cabells, a més hi ha molta varietat on escollir: pedres de colors, tiares, clips decorats o flors seques.
. Tall bob i pixie. Per les més atrevides i per donar un gir molt modern, exlusiu i diferent a l’estilisme són els cabells més curts, en forma de mitja melena com el bob o a lo “garçon” amb un tall de cabell més curt de darrere i lleugerament més llarg a la part superior per donar volum.

Recordeu que des de Carol Bruguera us oferim una promoció especial núvies molt personalitzat. Inclou la prova: diferents proves de recollits + maquillatges, i el servei del dia del casament: pentinat + recollit núvia + maquillatge per 210€.

Leave a comment