Menú
0 Àrea client

Els errors que comets quan t’afaites

T’afaites malament. No? La revista Icon s’ha deixat aconsellar pel barber de Malayerba Roberto Martín i el periodista Carles Suñé, del portal No sin mi barba. I han determinat errors freqüents com ara…

Afaitar-se en sec. Cal amorosir l’afaitat amb aigua i, si és calenta millor: obre els porus, debilita els pèls i per tant l’afaitat és més fàcil. I la freda, quan acabes: ajuda a tancar els porus.

Fregar-se la cara amb tovallola després. Fes-ho amb cura, que afaitar pot comportar irritació. Mira d’assecar-te-la fent copets suaus.

Afaitar-se a contrapèl. Si ho fas, tallaràs més a prop de l’arrel però per contra també et pots fer saltar els porus –com diuen en llenguatge barber– que és quan et surt sang. Vés a contrapèl a la segona passada (després de tornar-te a posar espuma!).

Fer servir maquinetes barates. Solen tenir poc tall i s’oxiden més ràpid. Es recomanen les maquinetes clàssiques com les d’abans, amb fulles intercanviables, que de pas contaminen menys.

Afaitar-se amb una mà. L’altra mà ha d’ajudar a estirar la pell per on passa la maquineta. Aquesta lliscarà millor i hi col·locaràs els porus a favor.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop