Menú
0 Àrea client

Els dibuixos de Kate Louse Powell

Art i activisme Kate Louse Powell és una jove artista del Regne Unit. S’autodefineix com a feminista i activista contra la crueltat envers els animals.
Com ella mateixa explica, “ diria que el meu treball pretén celebrar la natura i il.luminar la seva bellesa, vulnerabilitat i la nostra necessitat de protegir-la. M’agrada retratar la naturalesa i la gent convivint en equilibri, cadascuna millorant la bellesa de l’altra, per mostrar que podem treballar amb la natura en un món on molta gent la destrueix. Vull enviar un missatge de pau i amor cap a tots els éssers vius, humans i no humans, plantes i animals”.
Powell també està molt compromesa amb la lluita per la igualtat de gènere i de sexualitat: “crec que el món està progressant naturalment cap a la “neutralitat de gènere”, gràcies a la conscienciació sobre la gent transgènere i el debat sobre què significa ser “noi” o “noia”. Crec que els rols de gènere estereotipats cada vegada semblaran més ridículs i passats de moda i en conseqüència acabaran desintegrant-se, i amb ells desapareixeran també, amb sort, algunes formes de sexisme.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop