Els colors que venen

colors tardor 2023
colors tardor 2023_1
colors tardor_2
colors tardor 2023_3
colors tardor 2023_4
colors tardor 2023_5
colors tardor 2023_6
colors tardor 2023_7

Els cabells són una de les parts del cos que donen molt per jugar, podem canviar-ne la llargada, la forma i per descomptat el color.
Ara que moltes de vosaltres esteu de vacances us volem explicar els colors que fitxareu de cara la tardor:

1. Coure: en general els tons vermellosos seran tendència, però el que més serà el coure. És perfecte per rosses o morenes que encara no s’han decidit a passar a més fosc o a més clar. I és un molt bon color per il.luminar els cabells.
2. Candlelit Brunette: és perfecte per les que busquen un canvi més subtil. Es tracte de buscar una calidesa similar a la llum de les espelmes pels cabells, i d’afegir-hi volum i brillantor.
3. Ros Barbie: amb l’èxit rotund de la nova pel·lícula de Barbie a les cartelleres, el ros Barbie serà un valor en alça. Es tracte de recuperar el ros càlid de la famosa nina de Mattel.
4. Gemini hair: el nom s’inspira amb el signe del zodíac dels bessons contraposats. Aplicat als cabells es refereix a combinar el to de cabell natural amb un altre de llampant.
5. Glossy Brunette: demostrant una vegada més que els castanys no són avorrits, alguns dels tons que més destacaran seran els que estan entremig dels foscos i els clars.
6. Peachy Rose: si tens els cabells clars i busques un canvi divertit i colorista, aquest és el teu to, un color entremig del ros, el rosa i el to del préssec.
7. Expensive Blonde: és un color que combina diferents tons de ros per elevar aquest to a un altre nivell amb molt volum i llum.
8. Gris natural: és un to que fa temps que destaca i que aquesta tardor torna amb força, és un color multidimensional que requereix un bon manteniment per lluir-lo perfecte.

Deja un comentario