Menú
0 Àrea client

Els colors d’ungles que portaràs aquesta primavera

A les que us encanta fer-vos la manicura, aquesta primavera gaudireu molt, ja que se us presenten moltes opcions.

Una d’elles és la manicura llisa que consisteix en pintar-se les ungles d’un sol color. Els colors tendència d’aquesta temporada són les tonalitats nude, pastels per les que busqueu la naturalitat, per les més atrevides arriben els metal·litzats efecte mirall i metal·litzats efecte perla, i per les mes desenfadades tonalitats florals: blaus, roses, grocs, taronges i verds... Esmalts brillants i potents.

Per la manicura amb detall disposem de una extensa gama de tècniques i colors, estampats i formes geomètriques. Per les que no us conformeu amb un sol color o una determinada forma, podeu optar per aquesta manicura que és més personalitzada i que es realitza amb tècniques nail art efectes metalasse, geomètriques o tridimensionals.
La tendència més extrema per aquesta primavera són les furry nails també anomenades ungles peludes.

La forma de les ungles per aquesta temporada tendeix a ser més arrodonida o punxegudes, tot i que les quadrades es mantenen.

Per un millor resultat us recordem que és important realitzar un manteniment setmanal d’hidratació amb cremes i olis per ungles cutícules i mans.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop