Menú
0 Àrea client

Els colors de l’estiu 2023

Per aquesta època és una de les preguntes que més ens feu als salons, i com que just fa uns dies va sortir l’informe de tendències de color pel cabell de Pinterest, aquesta setmana ens hem decidit a compartir-vos els colors que seran tendència a l’època més calorosa de l’any.

. Midnight: així s’ha batejat el color marró quasi negre, i és un dels colors emblema dels nous dark, que han tornat més forts que mai.
. Gemini hair: el seu nom ve del signe de zodíac, i es diu així perquè combina dos tons de forma simètrica. Funcionen molt bé els rossos combinats amb els roses.
. Balayage invertit: amb aquesta coloració es treballen flocs de cabells més foscos al llarg dels cabells, especialment les capes internes, i els flocs frontals s’aclareixen per aportar lluminositat.
. Expensive blonde: es tracte de la combinació de diferents rossos per aconseguir melenes molt sedoses.
. Contrastos: per les més atrevides i que busquen les tendències més trencadores, consisteix a afegir blocs de color a les puntes dels cabells. Les combinacions guanyadores són el color de cabell fosc amb puntes blaves i el color de cabell castany amb puntes roses.
. Burdeus: els tons vermells van ser un dels més demanats l’any passat, però aquest estiu segueixen tenint el seu espai. Les versions més intenses: burdeus, granate i albergínia són els colors guanyadors.
. Long ombré: aquesta tècnica focalitza el color a mitja melena i a les puntes, amb una transició molt suau i orgànica. És ideal per melenes llargues.
. Money piece: és la reinvenció de les balayage que aporten llum al rostre, sense massa esforç.
. Mix castany i rosa: un dels colors més buscats a Pinterest, que es fa a través de la tècnica balayage que arrasa el color del marró al rosa.

Ja veieu que hi ha colors per tots els gustos! Si vens als nostres salons t’assessorarem per escollir el teu color 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop