Menú
0 Àrea client

Els colors de la tardor

La tendència en color d’aquesta tardor és tan variada com vosaltres, les nostres clientes. Si estàs pensant renovar el teu color de l’estiu, segueix llegint, perquè t’explicarem els colors d’aquesta tardor.

. SMOKY GOLD, és una coloració de tons daurats fumats, desgastats o vells, aquests tipus de tons aporten molta llum i calidesa, i el més important és que va bé a qualsevol tipus de pell.

. TOTAL BLACK, és el color més clàssic i a la vegada més elegant que podem trobar, per lluir-ho és important un bon tall de cabells, per exemple amb el clàssic tall bob queda perfecta perquè ressalta les faccions, també amb les melenes XXL. Per la contra amb cabells molt curts pot endurir les faccions i no es recomana aquest tipus de coloració.

. BABYLIGHTS, és perfecte per rejovenir, a més afavoreix a tothom, és perfecte per donar un toc de llum.

. GLOSSY MOCHA, ideal per cabells castanys, dóna un toc de llum amb les microlights o clor global, fent que els cabells tinguin una aparença sana i natural.

. GINGER SPICE, els colors coures són tendència, és el to més atrevit per canviar de look i es pot fer amb infinitat de tècniques. Afavoreix molt a les pells clares, ressaltant la mirada.

. GREYS, portem el clàssic ros platí a l’extrem aconseguint un color pur, per acabar amb matisos grisos o violetes, ideal per tallats microbobs o talls midis, és la coloració més atrevida d’aquesta tardor.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop