Els colors de cabell per aquesta temporada

A punt d’arribar l’estiu segur que ja t’estàs preguntant quins són els colors que marquen tendència aquest 2018, oi? Doncs pren nota que n’hi ha per tots els gustos.

. “Ultra black” colors foscos molt intensos com pot ser el negre o un castany, cabell brillant i to homogeni d’arrels a puntes, dins la mateixa gamma.
. “Blunt ends” o el “ bronde” castanys i marrons naturals trencant amb la foscor donant un punt de llum i tonalitats més clares.
. “Ribbon highligths “ són reflexes amb tonalitats xocolata o castanys, aportant molt de brillo i sensació de volum i moviment en mitjos i puntes, amb arrels naturals.
. “Caramel ombre” castany clar amb reflexes daurats, barrejant aquestes tonalitats en una cabellera aconseguim un to càlid brillant i d’aspecte natural.
. “Coure”, el coure en totes les seves versions més vermellós.
. “Blorange” combinació de ros i taronja sofisticat fàcil de mantenir i de combinar i molt chic.
. “Bright butterbeer” com diu el seu nom pot ser més natural o tonalitats més de fantasia aconseguint les tonalitats de la cervesa, amb arrels més naturals i combinacions de daurat, marrons, grocs i torrats.
. “Platino” per excel.lència es porta en totes les seves versions els blancs i grisos, com poden ser amb ultravioleta, tons pastels, gamma de rosats, ataronjats, blaus fins els “opals” amb combinació arc iris molt suaus i subtils.
. “Strawberry blonde” amb combinació de ros “honey rose “ mel acompanyat d’un rosa pastel.
. “Blonde blush” el degradat que comença amb arrels d’un ros natural i finalitza amb un rosa sorbet.

Amb quin et quedes? Difícil elecció oi? 😉

Recorda que tots aquests colors per un millor manteniment disposem de xampús acondicionadors i mascaretes per més durabilitat a casa, rentar-ho amb aigua no molt calenta i un bon producte de manteniment és el secret d’una bona coloració.

Leave a comment