Menú
0 Àrea client

Els cabells ideals per tornar al cole

Després de l’estiu els cabell dels nens necessiten una posada a punt de nutrició i tall, per començar amb un aire fresc el nou curs. Fer un tractament d’hidratació, nutrició o bany brillant en el cas de les nenes es molt recomanable, per tornar a donar brillo als cabells.

Però quins són els pentinats de moda aquesta tardor?

Per nenes els tallats molt escalats i amb serrells, al igual que les noies més grans, és una bona idea, a més el tall bob és tot un èxit entre les nenes que volen fer una canvi d’imatge. Aquests són talls pràctics ideals perquè a l’hora de estudiar no els molestin a la cara.
A nivell de pentinats els monyos, cua alta i trenes, són una bona solució. A més aquest any els “coleters”, diademes, passadors estan molt de moda.

En el cas del nens, el tallat degradat al igual que els grans és un dels pentinats que més agrada, també crestes i talls més llargs poden ser una bona opció per a nens més clàssics. En el cas dels nens lo ideal és jugar amb gels, fixadors, ceres…. per donar looks més informal.

Us esperem! A més de posar guapos als vostres fills, s’ho passaran molt bé amb el nou espai de perruqueria per nens, els quaderns de joc, els minitatus i moltes sorpreses més 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop