Menú
0 Àrea client

Els cabells de David Bowie

Un any després de la seva mort, volem recordar aquesta icona del món de la música, l’art, la moda i la cultura en general, en David Bowie, fixant-nos especialment en alguns dels seus pentinats, sempre canviants i transgressors com ell mateix.
. Pentinat i amb ratlla al costat: Un dels looks més amables de Bowie, pentinat enrere i amb la ratlla al costat, funciona molt bé amb l’ondulat natural del seu cabell. Accentua els seus pòmuls alts i la seva mandíbula forta, deixant al descobert els trets delicats de la seva cara.
. “Mullet”: Probablement el look més icònicament Bowie és l’inconfusible „Mullet“, un tall de cabell irregular, de punta a la part alta però més llarg baixant cap al coll. Ell el lluia maquillat completament, amb samarretes rockeres tallades i pantalons amb cinturó. Aquest tallat personificà els 70‘ i va inspirar grups de mods i de rockers que van adoptar-lo.
. Llarg: Abans de saltar a la fama, cap als anys 70, Bowie adoptava looks més naturals. També ens agrada veure’l en amb aquest estil més relaxat, amb els cabells llarg, lleugerament escalats i caient-li suaument a la cara i a les espatlles.
. Amb serrell i modern: Infantil i resseguint la cara, aquest tallat de cabell ens recorda els Beatles per la forma moderna, el serrell i les patilles llargues. Aquestes fotografies van ser utilitzades per la portada de l’LP de“Space Odity” a principis dels 70’, tot i que el tallat potser fa referència més aviat a les tendències dels anys 60’

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop