Menú
0 Àrea client

Els cabells curts d’aquest estiu

A l’estiu és una època ideal per portar els cabells còmodes, fàcils de pentinar i molt fresquets. A més aquest any els cabells curts estan de moda, mira tots els estils que es porten:

. Rapat: molt recomanable per atrevides amb ulls o llavis que destaquin i la cara ovalada. La mida ha d’anar variant segons la zona del cap, més curt a la nuca i els laterals i es va degradant en funció de la forma del cap.
. Pixie: un tall que sempre està de moda, es tracte de tallar més curt la zona de la nuca i una mica més llarg a la part superior.
. Bob curt: pentinat cap al costat i amb una mica de textura és un dels talls més demandats de la temporada. També està molt de moda el tall bob amb els laterals rapats, un tall que dóna molt joc.
. Tipus garçon: funciona tant per cabells llisos com arrissats i és ideal per rostres petits. A més estilitza molt el coll.
. A capes: aquest tipus de talls aconsegueixen que els cabells es multipliquin i generin un volum molt maco.
. Cabell “tazón”, es tracte d’un tall molt dels setanta que parteix d’un serrell recte, per anar guanyant longitud fins que tota la cara quedi rodejada de cabells.

Quin t’agrada més? Difícil escollir, no 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop