Menú
0 Àrea client

Els beneficis de la mascareta

La mascareta és un producte imprescindible per lluir uns cabells forts i sans, ja que ajuda a hidratar-los, reconstruir-los, a més aporta brillo i ajuda a evitar l’encrespament.

Avui en dia la gama de mascaretes és molt amplia i podem trobar productes específics per cabells fins, gruixuts, amb color, etc.

Les principals diferències de la mascareta amb l’acondicionador és que aquest ens pot aportar suavitat i elasticitat, només l’hem de deixar actuar tres minuts i el resultat és superficial, es a dir, és com un efecte maquillatge que tracte els cabells a nivell exterior.

Els dos productes recomanem fer-los servir després de rentar-vos el cabell i aplicar-los només de mig cabell fins a les puntes amb un lleuger massatge, evitant el contacte amb les arrels. Un cop passat el temps d’exposició esbandir els cabells amb aigua abundant.

En canvi la mascareta l’hem de deixar actuar un mínim de cinc minuts i els resultats que ens aporta són a nivell intern, tractant en profunditat els cabells. Recomanem fer servir aquest producte un cop a la setmana o cada quinze dies segons les necessitats del cabell.

Si teniu qualsevol dubte sobre aquests productes, ens ho podeu comentar al saló o deixar-nos un comentari en aquest post.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop