Menú
0 Àrea client

El pentinat ideal per una primera comunió

[portfolio_slideshow exclude=10573]

Moltes vegades, quan una nena ha de lluir un vestit o un aspecte especial, és complicat saber què podem fer amb els seus cabells. Per això, avui volem publicar un post especial per aquelles persones que tinguin una nena que hagi de lluir un look especial durant un dia, ja sigui per la seva primera comunió, per una festa d’aniversari especial, o per qualsevol altre motiu.

El pentinat, evidentment, depen molt de l’estil de la nena i del vestit que portarà. El més important de tot és que ella se senti còmode i identificada amb el pentinat. Per norma general, si porta un vestit senzill, és recomanable un pentinat més elaborat; si, en canvi, el vestit és més d’estil “princesa”, el recollit pot ser més senzill.

L’estil del vestit, evidentment, també ajudarà a determinar quin tipus de pentinat és millor per la nena: si el vestit és més d’estil hippie, modern, “baby doll”… En funció d’això també es pot valorar si el millor pentinat per la nena és deixat anar, si és recollit o si, a més, pot necessitar algun complement com les diademes de flors, els tocats, les cintes. etc.

Us deixem unes quantes imatges perquè pogueu veure diferents estils. Si teniu una nena que hagi de lluir especialment durant un dia important per ella, podeu venir a qualsevol dels nostres salons i us ajudarem a trobar el millor pentinat perquè ella se senti còmode i, a més, llueixi d’una manera especial.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop