Menú
0 Àrea client

De rossa a morena

Fa força anys que les melenes rosses estan a l’ordre del dia, moltes de les celebrities i influencers que seguim portaven els cabells amb tons daurats, però la tendència ha canviat! Ja fa un temps que hem vist molts canvis de look per passar de rossa a morena, a continuació t’expliquem alguns casos destacats:

. Maria Pombo: un canvi d’imatge que va retransmetre a través d’instagram, va explicar que ho feia per la seva salut capil.lar.
. Bella Hadid: en el cas d’aquesta influencer normalment l’hem vist morena, però va fer un canvi exprés a ros que va durar molt poc. Al cap de poques setmanes ja tornava al seu cabell moreno habitual.
. Hailey Bieber: després d’anar molts anys rossa, s’ha decidit per tornar al seu to natural, més moreno.
. Blanca Suárez: durant un temps va coquetejar amb els tons més rossos, però ja fa un temps que ha tornat al seu moreno natural.
. Teresa Bass: aquest instagramer ha apostat fort per la tendència, optant per tons molt foscos, tons coure i inclús morenos tirant a blau.

Si tens ganes d’apuntar-te a aquesta tendència, passa per qualsevol dels nostres salons i t’explicarem la millor manera de fer-ho!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop