Menú
0 Àrea client

Com eixugar els cabells a l’estiu?

A l’estiu sempre fa més mandra dedicar estona a les nostres cabelleres… per això us donarem alguns consells pràctics i ràpids per aquest estiu.

La primera opció si tenim els cabells arrissats, és buscar un producte amb una mica de fixació i control del frizz, per poder deixar-lo eixugar al vent!
Hem de tenir en compte que un cop distribuït el producte és important no manipular els rissos per tal d’evitar l’encrespament. Un cop secs sí que els podrem modelar per aconseguir un acabat natural.

Si per contra tens els cabells estirats també pots aconseguir un efecte ondulat, posant algun tipus de fixador de mitjos a puntes i després fer algunes trenes per deixar que s’eixagüin així. L’efecte t’encantarà!

En cas que no vulguis modificar la forma dels teus cabells, l’ideal és posar un producte que aporti una mica de pes, d’aquesta manera controlarem tots aquells cabells més curts que acostumen a sortir disparats.

I per últim, podem deixar que se’ns eixuguin els cabells al vent, amb l’aire que entra per la finestreta del cotxe o bé amb la brisa de platja!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop